Vi bryr oss om maten du äter och vårt papper gör att dina livsmedel alltid blir tillredda, förpackade, lagrade och transporterade på ett säkert och effektivt sätt. Papprets speciella egenskaper ger hög flexibilitet, mångsidighet och kvalitet – oavsett användningsområde.

Papper är det mest naturliga förpackningsmaterialet för livsmedel och allt vårt Natural Greaseproof paper är certifierat för användning tillsammans med livsmedel världen över.

Vårt papper är återvinningsbart och biologiskt nedbrytbart. Förpackningar tillverkade av vårt Singleproof papper kan tas direkt från frysen till mikrovågsugn eller en vanlig ugn. 

Vårt Super Perga förpackningspapper för livsmedel har utvecklats för att kunna hantera feta livsmedelsprodukter som smör, margarin och ost och är godkänt av mejeriförbund världen över för att användas tillsammans med livsmedel. Det passar även utmärkt till förpackning av snabbmat.

Vårt förpackningspapper har utmärkta egenskaper som underlag för grafiskt tryck och för ytbeläggningar, till exempel som en komponent i laminerat förpackningsmaterial eller som dekorativt omslag.

Några av världens största tillverkare av livsmedel har mycket bra erfarenheter av vårt papper och vet att det är en pålitlig produkt. Vårt papper är certifierat för att användas med livsmedel, i förpackningar och för förvaring världen över och är ett säkert, naturligt och återvinningsbart alternativ