Vårt oblekta MG Kraft lämpar sig utmärkt för grafiskt tryck och är dessutom ett av de starkaste på marknaden. Tack vare specialegenskaper som vårt OvenSafe, papper certifierat för användning i temperaturer upp till 220 grader Celsius, täcker MG Kraft de flesta av marknadens behov.

Många av våra kunder runt om i världen har lång erfarenhet av vårt MG Kraftpapper och vet att det är ett pålitligt papper av mycket hög kvalité. MG Kraft finns i standardvikter från 35 till 120 g/m² och med slätt eller med ribbat mönster. Det kan med fördel användas i laminat- och kompositprodukter, till foder, påsar och förpackningar, vid formtillverkning för madrasser eller som maskeringspapper. MG Kraft finns även i honungs- och guldfärgat utförande.

Alla våra produkter inom Kraftpapper är certifierat att användas tillsammans med livsmedel i temperaturer upp till 90 grader. Vårt MG Kraftpapper går dessutom att få med specialegenskapen OvenSafe, ett värmesäkert papper certifierat för användning i temperaturer upp till 220 grader Celsius.

Kraftpapper för formgjutning med skum

Kraftpapper för formgjutning med skum används med fördel för att säkerställa att den färdiga produkten släpper enkelt och smidigt samtidigt som det garanterar en effektiv produktionsprocess och en hög produktkvalitet.

Maskeringspapper för fordonsindustrin

Utvecklat i samarbete med fordonsindustrin, ger det här skyddspapperet en dammfri yta med överlägsna tätningskvaliteter. Tillverkningen sker dessutom utan användning av skadliga kemikalier.

vårt sortiment kraftpapper: mg
Wrapping & bags, plain iamKraft FlexaPlain®
Wrapping & bags, ribbed iamKraft FlexaRibb®
Coating iamKraft Coat®
Lining iamKraft Line®
Foaming iamKraft Foam®
Masking iamKraft Masque®