Tack vare sin hållfasthet och flexibilitet passar vårt Kraftpapper utmärkt i en mängd olika sammanhang. Vi är lyhörda för dina önskemål och kan tillverka det papper som du behöver utifrån dina speciella behov.

Mellanläggspapper för stålindustrin

Vårt mellanläggspapper utvecklat för stålproduktion har blivit ett självklart val för tillverkare av rostfritt stål världen över och kan användas i hela tillverkningsprocessen. Vare sig det handlar om produktion av rakblad eller rostfria vitvaror så garanterar vårt iamKraft Leaf® en glänsande vacker yta.

Absorbent Kraftpapper

De unika egenskaperna hos absorbent Kraftpapper gör det idealiskt för en mängd produkter inom byggindustri och för möbeltillverkning, till exempel plywoodtillverkare. Impregnerat kraftpapper skapar en jämn slitstark yta och plywood gjord med vårt impregnerande papper används till exempel till formplywood för gjutning av betong och till lastbilsflak. Absorbent Kraftpapper används även till luftfuktare och klimatanläggningar ämnade för boskaps- och kycklingfarmar.

Spinnpapper

De eleganta linjerna och hållfastheten hos traditionellt tillverkade rottingmöbler skapas med fördel med hjälp av vårt iamKraft Spin®, framtaget för att spinnas. Pappret kan också spinnas för att användas som garn i mattor och dukar eller i vaxat utförande användas som material till tändstickor.

Elektrotekniskt Kraftpapper

Genom en speciell rengöringsprocess tas orenheter och laddade joner bort från massan som används till vårt iamKraft Electro®. Resultatet är ett icke-ledande papper perfekt för isolering av elektriska komponenter som kablar, transformatorer och elektriska laminat. Papperet säkerställer låg förlustfaktor och hög dielektrisk hållfasthet inom de flesta elektrotekniska områden.

vårt sortiment kraftpapper: specialtillverkat
Absorbent                   
Surface films iamKraft Surface®
Cooling pads iamKraft Cool®
Laminates                    iamKraft Lamin®
Spinning paper    iamKraft Spin®
Interleaving paper    iamKraft Leaf®     
Electrotechnical      iamKraft Electro®