Våra partners delar våra värderingar och besitter samma kompetens och engagemang som vi gör. Tillsammans med våra partners och nätverk arbetar vi för att förnya och höja standarden i branschen, vilket gynnar både våra gemensamma och individuella mål. 

Svenska landslaget i bakning

Nordic Paper är ledande leverantör av förstklassigt bak- och matlagningspapper till några av de bästa restauranger, kaféer och bagerier runt om i världen. Därför är vi också det naturliga valet av sponsor för det svenska bagarlandslaget och världsmästaren i bakning, Håkan Johansson, tillika teamcoach för landslaget. Mästerbagarna från det svenska landslaget vet att de kan lita på vårt Natural Greaseproof paper som gör bakningen enklare, renare och mer naturlig.

Håkan Johansson, lagledare för svenska landslaget i bakning:

”Vi använder stora mängder av bakplåtspapper när vi tävlar och tränar, liksom i vårt dagliga arbete. Det är absolut nödvändigt att ha en produkt som vi kan lita på, som är lätt att arbeta med och där vi kan använda samma ark flera gånger. Det är också av stor vikt att de produkter vi använder inte innehåller några tillsatta kemikalier.”

Det svenska teamet har dessutom utsett ett favoritpapper från Nordic Paper, Mästarnas val, som används vid alla världsmästerskap.