Våra partners delar våra värderingar och besitter samma kompetens och engagemang som vi gör. Tillsammans med våra partners och nätverk arbetar vi för att förnya och höja standarden i branschen, vilket gynnar både våra gemensamma och individuella mål. 

Svenska landslaget i bakning

Nordic Paper är ledande leverantör av förstklassigt bak- och matlagningspapper till några av de bästa restauranger, kaféer och bagerier runt om i världen. Därför är vi också det naturliga valet av sponsor för det svenska bagarlandslaget och världsmästaren i bakning, Håkan Johansson, tillika teamcoach för landslaget. Mästerbagarna från det svenska landslaget vet att de kan lita på vårt Natural Greaseproof paper som gör bakningen enklare, renare och mer naturlig.

Håkan Johansson, lagledare för svenska landslaget i bakning:

”Vi använder stora mängder av bakplåtspapper när vi tävlar och tränar, liksom i vårt dagliga arbete. Det är absolut nödvändigt att ha en produkt som vi kan lita på, som är lätt att arbeta med och där vi kan använda samma ark flera gånger. Det är också av stor vikt att de produkter vi använder inte innehåller några tillsatta kemikalier.”

Det svenska teamet har dessutom utsett ett favoritpapper från Nordic Paper, Mästarnas val, som används vid alla världsmästerskap.

Claudia Payton – Sprintlöpare

Nordic Papers naturliga och starka kraftpapper har fått ett nytt ansikte utåt. En annan naturlig kraftkälla, nämligen friidrottaren Claudia Payton. Claudia är nästa generations sprintelit och har redan skördat flera sprintframgångar. Hon är stark, kraftfull och har samma uthållighet som vårt kraftpapper. Claudia representerar styrkan i våra produkter och är en utmärkt metafor till vårt varumärke iamKraft®. 

Claudia Payton: 

"Jag kommer ge Nordic Paper och deras kraftpapperssida ännu mera kraft och styrka."

Claudia är, precis som vårt papper, född och uppvuxen i Värmland. En viktig del i Nordic Papers samhällsengagemang är att stötta och värna om det lokala idrottslivet. I och med samarbetet med Claudia hoppas vi kunna supporta henne i hennes utveckling inom sporten.